Cosmos: odisee în timp și spațiu

0
278

cosmos-600x400O serie ce cuprinde 13 episoade fascinante prezentate de National Geographic Channel începând de duminică, de la ora 21.00

La distanță de peste trei decenii de la debutul popularului serial de televiziune, Cosmos: A Personal Voyage (Cosmos: Călătorie în Univers), extraordinara explorare a universului din perspectivă științifică realizată de Carl Sagan, Seth MacFarlane decide să lucreze cu echipa inițială a lui Sagan – scenaristul / producătorul executiv Druyan și co-scenaristul și astronomul Steven Soter – pentru a concepe un serial din 13 părți care să fie o continuare a seriei originale răsplătite cu premii Emmy și Peabody.

COSMOS: ODISEE ÎN TIMP ȘI SPAȚIU este prezentată de renumitul astrofizician dr. Neil deGrasse Tyson. La fel ca și primul serial, noul COSMOS este o cronică despre cum omul a descoperit legile naturii și cum a găsit propriile coordinate în spațiu și timp. Serialul aduce în plus povești nespuse despre căutarea eroică a cunoașterii, transportând privitorii către lumi noi din univers și oferind o viziune a cosmosului de la cea mai mare la cea mai mică scală.

Sursa: evzmonden.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here