Să vindecăm orice boală prin tehnologia emoțiilor

0
90

Credința – Să vindecăm orice boală prin tehnologia emoțiilor

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepția noastră, o mutație în credințele noastre, să conțină secretul etern al vindecării? Al păcii şi al realității însăși? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare, scrie suntsănătos.ro.

Universul – Computer uriaș bazat pe conștiință

Un număr din ce în ce mai mare de dovezi științifice demonstrează că universul funcționează ca un computer uriaș, bazat pe conștiință. La fel cum orice computer folosește un limbaj pentru a obține rezultate, computerul conștiinței universului folosește credința. Credința pentru a-i „vorbi” substanței din care sunt alcătuite lumea şi corpurile noastre. Totul – de la ADN, la succesul relațiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem. Recunoscând aceasta, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Citiți și Emoție a întâlnirii.

Ca să ne schimbăm credințele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eșecuri în carieră şi relații, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credințele, strămoșii noștri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de știință.

Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false – Credința

După ce vom deveni conștienți de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viața reală, trebuie să ne gândim la noi înșine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înțelegem ce este credința şi cum funcționează ea.

Citiți și Oamenii simt emoția. Emoțiile ne apropie de ceilalți.

De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creștine timpurii, secretul vindecării credințelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradițiile. Gregg ne povestește despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!

Emoția se transmite în tot corpul

Când resimțim o emoție în inimă, creăm în interiorul corpului unde electrice şi magnetice. Ele se propagă dincolo de corpul nostru, către exterior. Ceea ce face interesul acestei cercetări, este că aceste unde se propagă pe o distanță mare, ce depășește câțiva metri, acoperind suprafețe kilometrice. Exact ceea ce se petrece într-o încăpere, în care se produc emoții ce cuprind spațiul mult dincolo de acea clădire, dincolo de acele ziduri.

Citiți și Ne plictisim unii de alții?

Şi veți putea vedea că atunci când foarte mulți oameni se reunesc sub același sentiment… Acele inimi care se unesc într-o singură simțire, pot produce o schimbare în lume! Şi veţi vedea în ce măsură!

Matricea divină este un câmp care reflectă realitatea noastră curentă, de acum… Nu din viitor, nu din trecut, ci a momentului. Deci, orice alegem să experimentăm în viața noastră trebuie mai întâi simțit în inimă, ca şi când deja s-ar fi împlinit!

Sursa: financiarul.ro

Jurnal Spiritual 

credința

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here