Cristina Rusiecki, Radu Afrim și Marius Stănescu își susțin favoriții la premiile UNITER

0
227

timCriticul de teatru Cristina Rusiecki, regizorul Radu Afrim și actorul Marius Stănescu îi susțin în cursa pentru trofeul UNITER, acordat pentru critică teatrală, pe Claudiu Groza, Doru Mareș și Ion Parhon.

Campania interactivă de promovare a artiștilor aflați în competiție pentru trofeul Uniunii a fost lansată începând din 8 mai, pe site-ul uniter.ro și pe Facebook, oferind posibilitatea publicului larg să își susțină favoriții, relatează Agerpres.
Opt premianți, 33 de nominalizați și peste 500 de invitați din București și din țară sunt așteptați, în 25 mai, la Teatrul Național “I. L.Caragiale” din București la Gala UNITER 2015.
Juriul, format din Ștefania Cenean, Dan C. Mihăilescu, Valeria Seciu, Oana Stoica și Alexa Visarion, va decide câștigătorii în seara zilei de 25 mai.

Gala Premiilor UNITER, spectacolul-eveniment ce răsplătește performanța în teatrul românesc, va începe la ora 21.00 și va fi transmisă în direct pe TVR1, Radio România Cultural și online pe www.tvr.ro și www.uniter.ro.

Pentru prima dată în istoria Galei, s-au pus în vânzare bilete pentru spectacolul care va celebra 25 de ani de la înființarea UNITER. Biletele se găsesc la casa de bilete a TNB și online pe www.bilet.ro șiwww.tnb.ro.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here