Cum a ajuns oraşul Craiova exemplu la BBC

0
202

2ba954b87213fa4d3bcc32ae8e29c89bBBC prezintă România ca o ţară în curs de dezvoltare şi o mare atracţie pentru mediul de afaceri englez. Televiziunea a realizat un reportaj în Craiova, în care laudă oportunităţile de afaceri, dar şi progresele făcute de ţara noastră pentru eliminarea corupţiei.

Materialul a fost realizat după ce reprezentanţii comitatului Hampshire şi cei ai judeţelui Dolj au început o colaborare pentru susţinerea mediului de afaceri din cele două regiuni.

„Forţă de muncă ieftină şi calificată, spaţii industriale la preţuri mici, o ţară în curs de dezvoltare unde există cerere. România este o nouă ţintă pentru mediul de afaceri”, aşa este descrisă România la începutul reportajului realizat de BBC. Jurnaliştii laudă progresele făcute de ţara noastră, după integrarea în Uniunea Europeană şi explică motivele pentru care reprezentanţii comitatului Hampshire din Marea Britanie au semnat un parteneriat de afaceri cu cei care conduc judeţul Dolj.

Până acum, 10 companii din Hampshire au legături cu mediul de afaceri din România. Majoritatea testează piaţa şi intenţionează să-şi extindă afacerile în ţara noastră.

Sursa: digi24.ro

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here