Cum va arăta lumea în anul 2025. Fiecare persoană va avea licenţă de pilot, iar teleportarea cuantică va fi posibilă

0
196

2025Cum va fi în 2025?

10 predicții ale viitorului au fost făcute de către analiștii din New York ai Thomson Reuters. Licența de pilot va fi în 2025 precum permisul auto de acum.

Experții prevăd, în urma studiilor, că tehnologia şi biologia vor cunoaște schimbări considerabile, potrivit Daily Mail.

Demența va scădea

Tot mai multe cercetări privind acest domeniu vor fi realizate, iar numărul celor care vor suferi de demență va scădea. De asemenea, vor apărea îmbunătățiri pentru persoanele care suferă de această afecțiune.

Energia solară, principala sursă de energie de pe planetă

Metodele de obținere, stocare şi convertire a energiei solare vor fi atât de avansate încât energia solară va deveni principala sursă de energie de pe planetă.

Diabetul de tip 1 va fi prevenit

Modificarea genomului uman va fi posibilă, iar acest lucru va determina prevenirea anumitor boli, precum diabetul de tipul 1.

Citiți și Atrage bunătatea în lumea ta – Omul ca mesager al divinității – Pildă.

În 2025 nu se va mai duce lipsă de mâncare

Datorită progreselor în domeniul tehnologiilor de iluminat şi în cele ale tehnicilor de imagistică, combinate cu modificarea genetică a culturilor, lipsa alimentelor şi fluctuațiile prețurilor la acestea vor deveni de domeniul trecutului.

Transportul electric aerian va fi posibil

Ingineria aerospațială ușoară şi noile tehnologii de baterii vor alimenta transportul cu vehiculele electrice pe uscat şi în aer. Aeronavele micro-comerciale vor face călătorii scurte. Pentru ca acestea să fie în măsură să decoleze şi să aterizeze pe spații mult mai mici, obținerea unei licențe de pilot ar putea fi noua trecere la maturitate în secolul 21.

Totul va fi digital

De la mașini şi case care răspund la orice solicitare a proprietarilor, la aparate care gândesc pentru ele, totul va fi digital. “Imaginați-vă ziua în care întregul continent african va fi conectat digital”, scriu cercetătorii. “Acest lucru se va întâmpla în 2025”.

Ambalarea cu materiale obținute din petrol nu va mai exista

Ambalarea cu materiale celulozice, care sunt 100% biodegradabile, va înlocui în întregime ambalarea cu materiale obținute din petrol.

Citiți și Cele 10 invenții care au schimbat lumea.

Tratamentele pentru cancer vor avea foarte puține efecte toxice

Dezvoltarea medicamentelor va face ca efectele toxice ale tratamentelor pentru cancer să fie reduse semnificativ, neafectându-i pe pacienţi aşa cum o fac în prezent.

Stocarea ADN-ului la naștere va fi o normă

Evoluția nanotehnologiei va face ca stocarea ADN-ului să fie o normă, ceea ce va face mai ușoară identificarea bolilor.

Teleportarea cuantică va fi ceva obișnuit

Cu toate că în anul 2025 oamenii nu vor fi capabili să se teleporteze prin spațiu, o investiție semnificativă în teleportarea cuantică va fi în desfășurare.

Sursa: mediafax.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here