Sfaturi trăsnite pentru curăţenia în casă. Știați că…

0
113

Pentru curăţenia in casaPentru curăţenia in casa:

…Nu ai nevoie de produse de curăţare din comerţ, ci doar de aceste sfaturi “ale bunicii”?

… Dacă vrei să scapi de mirosul greu pe care îl ai în cameră după ce foloseşti aspiratorul, poţi apela la un truc extrem de simplu? Fă o “mingiuţă” din cârpe de bumbac şi îmbib-o într-o sticluţă cu uleiul esenţial preferat. Înainte de a folosi aparatul, pune în săculeţul aspiratorului mingiuţa, iar spaţiul în care aspiri va mirosi cu totul altfel.

… Pentru a spăla pe interior sticle sau alte recipiente de acest fel, poţi folosi cu încredere … orezul? Pune în sticlă apă, detergent de vase şi câteva boabe de orez. Acoperă gura sticlei cu palma sau cu un dop şi agită bine. În cele mai multe cazuri, reziduurile vor dispărea rapid.

… Pune în cuptorul cu microunde o farfurie adâncă cu apă şi zeamă de lămâie. Lasă castronul în cuptor câteva minute. Apoi, deschide cuptorul şi şterge pereţii săi interiori cu o cârpă uscată. Acum, ai un cuptor curat.

… Refoloseşte ziarele pentru a curata geamurile şi oglinzile. După ce aplici pe geam/oglindă o soluţie făcută din jumătate oţet, jumătate apă gazoasă, şterge bine cu hârtie de ziar. Spre deosebire de prosoapele de hârtie, ziarele nu lasă dâre pe geam-oglindă.

… Pentru a îndepărta petele de apă dură care apar adesea în WC, picură oţet distilat (alb) şi închide capacul toaletei. Peste câteva ore, nu va trebui decât să vii şi să tragi apa.

Curăţenia in casa nu a fost niciodata mai usoara!

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here