Curs de metode pentru strângere de fonduri la Săvineşti

0
114

realitateaFundaţia „Solidaritate şi Speranţă“, filiala Săvineşti, împreună cu Parohia „Sfinţii Voievozi“ Săvineşti, organizează timp de trei zile un curs în care participanţii sunt instruiţi cum să colecteze fonduri pentru diferite cauze sociale.

La acest curs participă preoţi din protopopiatele Roznov şi Piatra-Neamţ, dar şi persoane interesate de astfel de activităţi implicaţi în proiecte sociale şi colaboratori ai fundaţiei. Cursul include prezentarea noţiunilor introductive de atragere de fonduri, în primul rând din comunitate. După asimilarea acestor noţiuni de bază în primele două zile de curs, se va încerca realizarea unor planuri individualizate pentru fiecare parohie sau asociaţie în parte, fiecare putând astfel să-şi planifice o strategie pentru atragerea de fonduri, pentru anul în curs sau pentru anul viitor.

„Marţi am început acest curs de metode de strângere de fonduri, ieri ne-am ocupat de atragerea de fonduri din comunitate şi din surse private. Miercuri am discutat despre strângerea de fonduri din surse guvernamentale, iar joi vom încerca să dezvoltăm planuri individuale de strategii de strângere de fonduri. La curs sunt înscrişi 15 participanţi, iar beneficiarii finali sunt parohiile şi organizaţiile sau fundaţiile care vor să acceseze fonduri. Noi am încercat să adaptăm toate informaţiile pe care le furnizăm celor care sunt interesaţi să dezvolte proiecte sociale“, a declarat Brânduşa Albert, coordonator programe în cadrul Fundaţiei „Solidaritate şi Spe-ranţă“ – filiala Săvineşti.

Sursa realitateamedia.ro

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here