Dan Puric aduce o felie de ‘Suflet românesc’ în Timișoara

0
137

O felie de ”Suflet românesc”, decupată frumos din propriu-i suflet, împărtăşeşte actorul Dan Puric cu publicul  în cel mai nou one man show al său. Premiera  spectacolului cu acest titlu va avea loc luni, 24 martie 2014. Spectacolul va incepe la ora 19, la Opera  Naţională Română din Timişoara.

puric“Există în sufletul acestui neam o timiditate în faţa lumii. Si cum lumea de astăzi e arogantă, obraznică şi îngâmfată, ai sentimentul că, în intimitatea lui, sufletului românesc îi este ruşine să participe la ea. Dar asta nu dintr-o resemnare, ci dintr-un fel de zare interioară. Aceasta ii spune că veşnicia nu poate fi atinsă de istorie”, mărturiseşte artistul gândul din care s-a născut recitalul său.

Un filon de revoltă, umor şi  speranţă, impregnat cu o infinită dragoste pentru români, o metaforă puternică şi subtilă „care ridică omul  din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natura să-l facă să renască”, propune artistul cu această pledoarie-spectacol.

„Dedic acest spectacol poporului român, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind această frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii”, declară Dan Puric. Biletele pentru premieră timişoreană a spectacolului au, în funcţie de loc,  preţuri de 100 şi de 80 de lei. Ele se vor pune în vânzare la Agenţia Operei, începând de luni, 24 februarie.

Sursa: opiniatimisoarei.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here