De ce susține internetul că Vladimir Putin este nemuritor – FOTO

0
715

putin-cel-viu

Apariția unor fotografii cu soldați din trecut care seamănă izbitor cu Vladimir Putin au creat o adevărat isterie pe internet.  

Potrivit unui articol publicat de The Telegraph, teoreticienii conspirației au decis că liderul rus este nemuritor din cauza unei imagini de acum 100 de ani, în care personajul arată exact ca Vladimir Putin.

Pe Twitter au apărut deja fotografii ale unor soldaţi ruşi care seamănă foarte mult cu preşedintele lor. Una este din 1920, cealaltă din 1941, iar alăturate unei imagini recente a preşedintelui rus, face ca asemănarea să fie izbitoare. Teoreticienii conspirației nu au nici o îndoială asupra faptului că Putin este nemuritor. Aceștia nu exclud nici varianta ca el să fie un călător în timp.

Asemănarea fizică dintre Vladimir Putin şi un general grec, Valtinos Thanassoulas, care a trăit în secolul al XIX-lea este și ea frapantă

putin-general

O altă teorie, la fel de bizară, îl asociază pe Vladimir Putin cu Vlad Țepeș, cunoscut Occidentului sub numele de Contele Dracula. De aici și până la întrebarea dacă nu cumva tehnologia rusă este atât de avansată, încât să se fi inventat deja călătoria în timp, nu a mai fost decât un pas.

Aceasta nu este prima dată când Putin a fost “acuzat” de a fi nemuritor. BuzzFeed a sugerat că liderul de la Kremlin ar putea, de fapt, să fie modelul și inspirația pentru opera lui Leonardo da Vinci , “Mona Lisa”.

mona_putin

Susținătorii acestei teze, potrivit Disclose.tv, au lansat legenda potrivit căreia Putin este o creatură mitologică, nemuritoare și atotputernică, care se află pe planeta Pământ de secole, probabil chiar milenii.

“Este imposibil ca Putin să aibă doar 63 de ani. Are mult mai mult. Poate chiar sute de ani. De altfel, nici măcar nu arată ca unul de 63, doar l-aţi văzut călărind cu bustul gol. Este o creatură care nu îmbătrâneşte niciodată. Vârsta lui reală e de ordinul sutelor poate chiar miilor de ani”, scrie Disclose.tv, citat de Daily Mail.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here