Deschide-ţi ochii, deschide-ţi inima, şi vei vedea că bunătatea este peste tot

0
485

ochiCu toate că sunt atât de multe lucruri pentru care să ne facem griji, există cu mult mai multe lucruri pentru care să fim recunoscători. Deşi bunătatea vieţii poate fi uneori umbrită, ea nu poate fi subapreciată.

Pentru fiecare act necugetat, destructiv sunt mii de acte mici, tăcute de dragoste, bunătate şi compasiune. Pentru fiecare persoană care vrea să facă rău sunt mulţi, mulţi alţii care îşi dedică vieţile pentru a ajuta şi a vindeca.

Este o bunătate în viaţă care nu poate fi negată. Uită-te cu atenţie la cele mai magnifice peisaje şi la cele mai mici detalii, pentru că bunătatea întotdeauna va străluci.

Bunătatea vieţii nu are limite. Creşte mai abundent cu fiecare nouă încercare. Cu cât experimentezi şi apreciezi mai mult bunătatea vieţii, cu atât este mai mult de trăit.

Chiar şi când vântul rece bate și lumea pare acoperită de o umbră ceţoasă, bunătatea vieţii există.

Deschide-ţi ochii, deschide-ţi inima, şi vei vedea că bunătatea este peste tot. Deşi bunătatea vieţii pare uneori că suferă eşecuri, ea întotdeauna îndură. Pentru că, în momentele întunecate, devine foarte clar că viaţa este o comoară fără de preţ. Şi aşa bunătatea vieţii devine şi mai puternică datorită tocmai acelor lucruri care i s-au opus.

Cu timpul, când frica îţi va dispărea pentru totdeauna vei afla că bunătatea vieţii a fost mereu la un moment distantă. La următorul colţ, în fiecare moment, bunătatea vieţii e gata să te surprindă şi să te încânte.

Lasă bunătatea vieţii să îţi atingă spiritul şi să îţi calmeze gândurile, și apoi împarte liniștea ta cu alţii. Findcă bunătatea vieţii creşte tot mai minunată de fiecare dată când este dăruită.

Cu toate că problemele în mod constant strigă după atenţie, și conflictele par să urle şi mai tare, bunătatea vieţii devine mai puternică în linişte şi pace, cu mai mult rost şi semnificaţie decât înainte.

Sursa: povestiri-cu-talc.blogspot.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here