Descoperirea de ultimă oră care ne poate prelungi viaţa cu până la 30 de ani

0
127
De-a lungul timpului, medicina a făcut progrese considerabile, iar media de viaţă este mai mare decât oricând în trecut. Procesul nu se opreşte aici, ba chiar se pare că e abia la început.

Descoperirea de ultimă oră Descoperirea făcută de oamenii de ştiinţă din Coreea ar putea avea implicaţii profunde, atât în medicină cât şi în evoluţia omenirii în general, relatează How Life Works, citat de ziare.com.

Descoperirea senzaţională, pe care au făcut-o oamenii de ştiinţă sud-coreeni, ar putea să prelungească viaţa a sute de milioane de oameni cu 10, 20 sau chiar 30 de ani. Mai exact, s-ar putea să fim la un pas de a câştiga lupta cu tensiunea arterială, principala cauză a accidentelor cardio-vasculare.

Specialiştii au găsit o soluție-minune, care ne poate schimba viaţa în bine; ea ne poate scăpa de dietele anoste şi pline de restricţii. Este vorba despre o substanţă care are în componenţă un polifenol (botezat Seanol) şi o materie numită Calamarină, care a fost izolată în compoziţia unei alge descoperite lângă coastele Coreei. Polifenolii din compoziţia acestei alge sunt de 100 de ori mai puternici decât orice antioxidant cunoscut până acum.

Descoperirea lor este rodul a 15 ani de muncă de cercetare dusă de echipa doctorului Haengwoo Lee, un renumit biochimist din Seatle, USA.

Polifenolii minune pot penetra cheagurile de grăsime care se formează pe vasele de sânge; acestea elibereaza vasele blocate şi readucând presiunea arterială la valori normale. La rândul ei, Calamarina, bogată în Omega-3, redă pofta de viaţă; ea reduce stresul şi anxietatea, problemele de memorie şi de vedere. Aceste două elemente, Calamarina şi Seanolul, au fost combinate de dr. Lee cu vitamina D, devenind cel mai nou şi puternic supliment, în lupta cu bolile bătrâneţei, Marine-D3.

Folosit pe scară largă, acest supliment ar putea genera o nouă revoluţie demografică la nivel planetar. Până atunci mai are câteva teste de trecut, inclusiv pe cel al pieţei.

Sursa: realitatea.net

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here