Disney lansează o serie de desene animate pentru dispozitivele mobile | VIDEO

0
134

DisneyDisney a decis să lanseze o serie animată pentru copii direct pe dispozitivele mobile, chiar dacă are televiziuni proprii  în toată lumea, informează AFP, citată de Mediafax.

“Sheriff Callie’s Wild West” are nouă episoade. EL va putea fi vizionat începând din 24 noiembrie pe site-ul watchdisneyjunior.com, dar şi pe telefoanele inteligente (smartphone) şi tablete.

Difuzarea acestui serial la nivel mondial pe televiziunile grupului Disney nu este prevăzută mai devreme de 2014.

Acest serial este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 şi 7 ani. Fiecare episod include câte două povestiri cu durata de 11 minute.

De ce platforme digitale

“Interacţiunea prin intermediul smartphone-urilor şi a tabletelor reprezintă a doua natură pentru copiii din ziua de azi”, a declarat Albert Cheng. El este vicepreşedintele responsabil cu producţiile digitale în cadrul grupului Disney/ABC Television Group.

Lansarea “Sheriff Callie’s Wild West” se va face mai întâi pe telefoanele inteligente şi pe tablete.  Sunt eforturile Disney de “a extinde durata de viaţă a serialelor sale şi de a crea noi tipuri de relaţii cu publicul său, prin intermediul platformelor digitale a căror importanţă este din ce în ce mai mare”, a adăugat Albert Cheng.

Bebeluşii vs. dispozitivele mobile

Un sondaj realizat de Common Sense Media a atras atenţia că se înregistrează “o explozie” a folosirii dispozitivelor mobile de copiii mici din Statele Unite. Astfel, 38% dintre copiii cu vârsta mai mică de 2 ani folosesc deja o tabletă şi un smartphone; 72% dintre copiii cu vârsta mai mică de 8 ani folosesc astfel de dispozitive mobile, faţă de 10%, respectiv 38%, în urmă cu doi ani.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here