Care este cel mai performant dispozitiv al anului 2014 (II)

0
156

Care este cel mai interesant dispozitiv al anului?

Pixelstick

Este un dispozitiv inovator creat de BitBanger Labs, cu ajutorul căruia puteți adăuga efecte speciale de imagini realiste, graffiti, desene abstracte și animație fotografiilor dumneavoastră. Dispozitivul funcționează cu baterii. Nu necesită cunoștințe speciale, putând fi utilizat cu ușurință atât de începători cât și de experți pentru a crea imagini de înaltă rezoluție și animații în totalitate multicolore.

dispozitivCreat de doi foști angajați Google, Beep, este amplificator cu wifi integrat, de mici dimensiuni care se conectează  printr-un jack la orice boxă, transformând-o într-un dispozitiv wireless. În prezent Beep funcționează poate reda muzica doar prin intermediul unui smartphone, dar producătorii promit să remedieze acest aspect.dispozitiv

SmartThings Starter Kit

Este un sistem wifi care vine însoțit de o serie de senzori ușor de instalat prin care vă puteți monitoriza locuința. Se conectează la router și poate fi configurat să comunice cu restul electrocasnicelor din casă. Având în vedere conectat la Internet, puteți controla totul,de la un calculator sau cu ajutorul aplicației SmartThings de le telefon,  chiar dacă nu sunteți acasă. De exemplu, prin intermediul unui senzor de umiditate montat sub chiuvetă,  sistemul vă anunță dacă există scurgeri.

dispozitiv

Narrative Clip

Este o cameră foto de cinci megapixeli, de mici dimensiuni, cu un design simplu care înregistrează tot ceea ce face posesorul în decursul unei perioade de timp, realizând fotografii, în mod automat, la fiecare două minute. Compania producătoare promite o aplicație care va  rula atât pe iOS  cât și Android și va aranja fotografiile în funcție demarcaje de  timp și datele GPS.

dispozitivMicrosoft Band

Este o brățară fitness inteligentă, care cântărește doar șaizeci de grame și este compatibilă cu Android, iOS și Windows. Vine echipată cu o multitudine de senzori printre care, un senzor pentru puls, unul care măsoară nivelul de ultraviolete și un termometru și poate descărca sugestii de antrenament.

Cu toate astea, accesoriul prezintă și o serie de minusuri. Durata de viață a bateriei este mediocră, nu este rezistentă la apă iar aplicația Microsoft Health nu este deloc facilă.

dispozitiv

iPhone 6 – Un dispozitiv performant

Este, în prezent cel mai puternic și cel mai mare telefon pe care la produs compania Apple până acum. Bineînțeles este și cel mai scump. Construit din aluminiu mat cu margini rotunjite, are o grosime de aproape șapte milimetri. Are baterie cu o durată de viață mai lungă, ecranul cu de 5,5 inch cu rezoluție full HD și cameră foto iSight cu stabilizator optic de imagine. Noul dispozitiv marchează multe punct la capitolul revoluție tehnică. Performanța impecabilă este eticheta Apple, iar noul iPhone 6 Plus nu putea fi mai prejos. La capitolul autonomie, însă, nu stă foarte bine, cu toate că este deasupra modelelor mai vechi. Cu tehnologia Touch ID, amprenta digitală devine parola perfectă, iar accesarea telefonului nu poate fi făcută decât de posesor.

dispozitiv

Găsiți mai multe articole interesante la rubrica Știință.

Emanuela P.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here