Diversitatea hranei la nivel global, afectată de încălzirea globală

0
119

Plant in dried cracked mudSchimbările climatice amenință diversitatea genetică a hranei la nivel global, protejarea culturilor de plante și a animalelor având o importanță crucială pentru viitor, conform unui document publicat de ONU, citat de Reuters.

 Anumite plante comestibile sălbatice — din varietăți ce nu sunt des cultivate de fermieri în prezent — se pot dovedi mai rezistente la condițiile climatice ale unei planete care se încălzește decât anumite culturi agricole răspândite, conform raportului realizat de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), transmite Agerpres.
Asigurarea securității alimentare și protejarea speciilor afectate de schimbările globale reprezintă unele dintre cele mai importante provocări cu care se confruntă omenirea, conform raportului.
Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here