“Donați hainele de blană pentru oamenii străzii!”

0
67

mainiiiiiCu ocazia sărbătorilor de iarnă, organizaţia pentru drepturile animalelor PETA în colaborare cu magazinul de lux Liberty din Londra  au dat startul unei campanii umanitare. Astfel, se recomandă donarea hainelor de blană oamenilor străzii, informează The Independent.

Parteneriatul cu brandul londonez a avut ca scop colectarea şi donarea hainelor de blană persoanelor fără adăpost, care se confruntă tot mai des cu problema lipsei de adăpost, şi prin urmare a temperaturilor sub 0 grade, mai ales în timpul iernii.

Cu o experinţă de un an în organizarea acestui tip de evenimente, magazinul Liberty a răspuns pozitiv şi de data aceasta. Anul trecut, în urma unei iniţiative similare cu cea actuală, peste 15.000 de haine au fost donate pentru Peta, respectiv pentru campania anuală de colectare a hainelor de blană Wrap Up.

Directoarea Peta, Mimi Bekhechi, a declarat pentru ediția britanică a revistei Vogue: “facem apel la oamenii buni pentru a-i păstra în inimile lor de acest Crăciun pe cei fără adăpost și a-și demonstra în același timp compasiunea față de animale, prin donarea hainelor de blană naturală pentru cei care au nevoie”.

Alexandra G.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here