Dovezi grăitoare ale existenţei civlizaţiei egiptene

0
102

Oamenii de ştiinţă sunt dezorientaţi. Sunt oare rămăşiţe ale Nefilimilor în aceste cufere de sute de tone? Brien Foerseter explicǎ teorii bine păzite.

nefilCercetătorii sunt confuzi în privinţa acestor cutii de piatră din Egipt. Să fi fost ele pur și simplu sicrie sau dovezi ale unei civilizaţii avansate?

Despre Nefilimi (Uriașii) s-a scris în Biblie. Ei au făcut parte dintr-o antică specie care a locuit pe pământ și care se pare că s-au culcat cu femei umane. Aşa cum atestǎ Cartea Genezei, lumea a devenit atât de rea, încât Dumnezeu a pedepsit-o cu un potop uriaş …. cel puţin aşa se ştie.

Astăzi ne-au mai rămas doar  artefacte pe care oamenii de știință nu le pot explica. Academicienii sunt de părere că nu ar trebui să dăm crezare poveștilor altor rase cu o tehnologie avansată, care au existat înaintea noastră, deoarece sunt mult prea departe de realizările omului. Această teorie ar putea totuşi să nu fie adevăratǎ. Aceiași oameni de ştiinţă nu sunt în măsură să ne ofere o explicație rațională a modului în care au fost create anumite lucruri și nimeni nu este capabil să reproducă astfel de lucruri în zilele noastre.

Aici, la Neon Nettle suntem curioşi și dornici de informare. Şi agreem mult povestea cu Nefilimii. Dar nu suntem convinşi că vrem totuşi să întâlnim vreodată unul dintre ei.

Sursa: neonnettle.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here