Drumeție pentru o nouă viață la Suceviţa

0
69

drumetie“Drumeție pentru o nouă viață”este o acțiune ce promovează un concept nou, modern, oferind participanților oportunități de team-building, networking și publicitate, fiind organizată în vederea promovării activității fundației și strângerii de fonduri .

Drumeția va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, ora 10.30, și va consta în parcurgerea unui traseu montan de 2-3 ore, de dificultate medie, în localitatea Sucevița, din județul Suceava. Prin această acțiune dorim să construim un sentiment de comunitate, prin sensibilizarea societății și consolidarea relațiilor sociale între diferite grupuri.

Punctul de plecare și locul de deschidere al evenimentului va fi Pensiunea Casa Avram din Sucevița.

La eveniment și-au anunțat prezența mai multe societăți comerciale și organizații, cu diferite domenii de activitate, din România și străinătate, având deosebita onoare ca, alături de noi să fie prezent și Ambasadorul Irlandei, Președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Cătălin Ioan Nechifor, reprezentanți ai Prefecturii Suceava, precum și alte personalități ale vieţii sociale, culturale și a mediului de afaceri din țară și străinătate.

Sursa: svnews.ro

  [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here