Dumnezeu face liniște pentru noi

0
126

linisteDumnezeu face liniște în viața fiecăruia: liniștea somnului, liniștea bolii, liniștea necazului, și apoi marea și cea din urmă liniște a morții.

Unul dintre lucrurile cele mai grele din lume este să-i faci pe copiii mici să stea liniștiți. Ei sunt într-o stare de necontenită mișcare, neastâmpărați, pofticioși, întrebători, agitați. Și la fel cum mama spune pruncului: „Stai liniștit!”, și-l leagănă cântându-i ca să adoarmă și să se odihnească, tot așa și Dumnezeu cu noi mai devreme sau mai târziu. Ce loc liniștit și pașnic este camera uni bolnav! Ce răstimp de cercetare de sine! Câtă liniște este în casa unde a murit cineva drag! Cât de liniște sunt glasurile și pașii cât de tăcuți! Dacă ar fi fost să alegem, nu am ales niciodată un asemenea ceas, și totuși, cât este de plin de binecuvântare! Poate că nu învățăm din tot ceea ce facem ani de zile, cât învățăm în liniștea bolii, necazului și morții.

Deci Dumnezeu vine în felul Său neașteptat, dar mereu plin de dragoste, și spune: „Liniștiți-vă și cunoașteți că Eu sunt Dumnezeu!”

Vitamine duhovnicești pentru iertarea sufletului – Zi de zi cu Hristos de-a lungul anului bisericesc, în românește de Florin Codreanu

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here