Ei sunt dansatorii zburători!

0
113

imagesParcă zboară şi totuşi dansează, iar coregrafia variată combină mişcările perfect sincronizate ale trupei cu uimitoarea pricepere tehnică a artiştilor interpreţi.

Baletul Naţional Georgian „Sukhishvili”, cunoscut şi sub numele de ,,Georgienii Zburători”, a fost înfiinţat în 1945, fiind prima companie de dans profesionist din Republica Democrată Georgia.

Dansatorii se rotesc cu viteze amețitoare și dau dovadă de abilități artistice uimitoare.

De zeci de ani, publicul din întreaga lume este fascinat de eleganţa, energia, priceperea şi originalitatea Baletului Naţional Georgian.

Cu mai bine de 300 de turnee la activ, 20.000 de spectacole susţinute pe 98 de scene din lumea întreagă, Baletul Naţional Georgian Sukhishvili reprezintă adevărata carte de vizită culturală a Georgiei.

La început, ansamblul era format din 8 fete şi 12 băieţi. Astăzi are peste 100 de interpreţi şi muzicieni ce se bucură de recunoaştere la nivel mondial datorită performanţelor deosebite.

Sursa: stiri.botosani.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here