Elixirul invincibil pentru o sănătate de fier

0
702

elixirPreparatul prezentat în cele ce urmează ne învaţă cum să pregătim acasă un elixir invincibil, pentru o sănătate de fier. Pentru acest preparat medicinal am optat pentru cele mai alese ingrediente care cresc imunitatea şi energia organismului. Preparatul minune vi-l recomand în perioada rece pentru a trece cu brio peste obişnuitele probleme de sănătate.

Ingrediente

100 ml de tinctură de propolis

100 ml de tinctură de echinaceea

100 ml de ulei de cătină/suc de cătină

100 g de polen crud

Miere de albine

Pentru prepararea acestui elixir, avem nevoie de un borcan de 800 de grame, în care se pun tinctura de propolis, polenul crud, tinctura de echinaceea şi uleiul de cătină. Se amestecă bine cele 4 ingrediente, folosind o lingură de lemn. La final, se toarnă miere de albine până se umple borcanul amestecând continuu până la omogenizarea preparatului. Se pune capacul, se infiletează bine şi se lasă 4-7 zile la macerat la frigider. Opţional puteţi pune la această reţetă câteva picături de ulei de Oregano. În acest interval de timp, borcanul se agită de 2 ori pe zi. După terminarea perioadei de macerare, se începe tratamentul. Se ia câte o linguriţă în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol.

Efecte benefice

Au efecte imunostimulatorii graţie ingredientelor folosite şi este un bun energizant pentru cei afectaţi de oboseală, predispoziţie la boli şi infecţii.

Propolisul este un medicament complex, produs de albine cu vaste aplicaţii terapeutice: plăgi, arsuri, micoze infecţii şi cancer.

Echinaceea este prima plantă recomandată de cercetători pentru stimularea imunităţii. Mulţumită cercetărilor realizate în anii 1900 de americani, echinaceea este un medicament oficial pentru răceală, gripă, imunitate şi infecţii (respiratorii). Este indicată pentru: artrită, otită, sinuzită, răceală, viroze gripale şi alergii respiratorii.

Cătina este un alt medicament natural de excepţie cu proprietăţi antibiotice. Este recomandată persoanelor care suferă de imunităţi scăzute şi care au o sensibilitate mare la infecţii şi răceli. Preparatele din cătină ajută: în gripă, bronşite, anemie, depresie şi îmbătrânire prematură.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here