Emoţiile au acum mai multe butoane pe Facebook

0
107

emotieFacebook a anunţat crearea Reactions, o extensie a opţiunii Like pentru ca utilizatorii reţelei de socializare să-şi îşi poată exprima şi alt tip de reacţii.

“Mă încântă”, “mă amuză”, “mă bucură”, “mă uimeşte”, “mă întristează” şi “mă supără” sunt opţiunile pe care le include Reactions.  Opţiunile vor fi disponibile doar pentru a interacţiona cu ceea ce s-a postat, nu şi cu comentariile asociate.

Pentru a accede la aceste opţiuni, utilizatorul va trebui să apese prelungit butonul Like până va apărea meniul care va desfăşura “emoticonul” reprezentând respectiva emoţie. Sub acesta va apărea formula vizuală care va indica emoţiile “mă încântă”, “mă amuză”, “mă bucură”, “mă uimeşte” , “mă întristează” şi “mă supără”.

Facebook a pus în aplicare această fază pilot, în Spania şi Irlanda. În această etapă sunt analizate modul de utilizare a acestor opţiuni şi posibilele ameliorări care pot fi aduse înainte de lansarea la nivel mondial.

“Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Reactions este o extensie a opţiunii Like şi caută să ofere noi moduri pentru a interacţiona cu conţinutul”, a declarat responsabilul acestui produs destinat reţelelor de socializare, Chris Tosswell.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here