EROII DE LÂNGĂ NOI. Un român a salvat de la moarte sigură o femeie cu handicap locomotor din Italia

0
85

roman_47_484d5e2265Un tânăr român a salvat, sâmbătă, de la moarte sigură, o femeie cu dizabilități, ce se într-o clădire cu trei etaje, din Matera. La doar câteva secunde după ce a reuşit să o scoată, clădirea s-a prăbuşit. Fapta românului a fost lăudată în toată presa din Peninsulă, dar el a preferat să rămână anonim şi să primească doar mulţumirile femeii.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Când a văzut că imobilul se clatină, tânărul a intrat în casa femeii de 50 de ani, a luat-o în braţe şi a scos-o afară teafără, altfel femeia ar fi sfârşit îngropată printre ruine. De altfel, opt persoane au fost prinse sub dărâmături.

Clădirea fusese declarată cu risc sporit de a se prăbuși în cazul unui cutremur, dar autorităţile locale au dat asigurări că va rezista seismelor de intensitate mică.

“Se mişca toată casa, era mult praf, părea să fie cutremur şi credeam că voi muri. Eu merg cu dificultate, dar sunt în viaţă doar datorită unui tânăr român care m-a luat în braţe şi m-a scos”, a declarat italianca, citată de agenţia ANSA.

Echipele de intervenție au reuşit să salveze de sub dărâmături doar șase dintre cei opt locatari.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here