S-a deschis expozitia 200 Best Digital Artists Worldwide

0
94

Expozitia Lürzer’s ArchiveExpozitia Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide, prezentata in premiera mondiala de AdPrint Foundation si Lürzer’s Archive, are loc in perioada 25-29 iulie, la Palatul Stirbei din Bucuresti (Calea Victoriei 107-109).

Expozitia  reuneste cele mai bune lucrari din albumul 200 Best Digital Artists Worldwide. Ele sunt printate in format mare. Sunt si patru proiectii cu cele 506 imagini din album, semnate de peste 200 de artisti digitali din intreaga lume.

La vernisajul expozitiei, care a avut  loc pe 25 iulie, la Palatul Stirbei, a fost prezent si Michael Weinzettl, redactor sef la Lürzer’s Archive. Acesta a  declarat ca „expozitia contine cele mai bune exemple din ce poate sa faca astazi arta digitala“. „Albumul «Lürzer’s Archive 200 Best Digital Artists Worldwide» s-a nascut din nevoia de a face o selectie riguroasa de lucrari prelucrate digital. Acestea sunt din ce in ce mai numeroase si mai spectaculoase“, a explicat el. „Arta digitala este un instrument prin care poti crea lumi fantastice. Ea reuseste sa elibereze imaginatia de orice fel de constrangeri“, a concluzionat el.

Expozitia va fi deschisa timp de 5 zile, intre orele 14.00-22.00, respectiv 18.00-22.00 in zilele de weekend.

Sursa marieclaire.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here