Expoziţie de pictură Ioana Morar

0
99

ioanaÎn perioada 01-31 octombrie 2013, în holul bibliotecii „Teodor Murăşanu” Turda expune Ioana Morar, lucrări de pictură. Absolventă a Facultăţii de Teologie-Litere şi a Facultăţii de Management, fără o pregătire specială în domeniul artelor plastice, Ioana Morar a apreciat întotdeauna valoarea frumosului şi a artei. A regăsit în pictură, la 30 de ani, modalitatea perfectă de a-şi exprima iubirea faţă de natură, oameni şi culoare în general.

Face totul cu pasiune şi iubire, iar într-o lume în care totul se mişcă cu o rapiditate ieşită din comun, avea nevoie de un refugiu. Aici au luat naştere picturile sale, undeva într-un spaţiu la graniţa dintre cer şi pământ, unde realitatea şi visele se întrepătrund într-o perfectă armonie.

ioana2Fiecare tablou, lucrat în acril pe pânză, îşi are povestea lui şi a însemnat o etapă şi o trăire din viaţa Ioanei Morar, o emoţie, oameni speciali cu suflete frumoase.

Se inspiră din absolut orice, în general iubirea fiind motorul pensulei sale.

Nu are o temă preferată însă îi plac norii, apa şi tot ceea ce înseamnă libertate şi iubire.

ioana4Chiar dacă este pentru prima dată când îşi expune picturile în faţa altor privitori decât prietenii şi familia, ele sunt o parte din creatoare, din sufletul şi viaţa ei şi speră să le transmită vizitatorilor expoziţiei măcar puţin din ceea ce a simţit ea atunci când le-a creat.

Sursa: ziarul21.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here