Expoziţie filatelică, în cinstea muzeului din Dumbrava Sibiului

0
69

Expozitie-filatelica-400x25450 de ani de existenţă. Atâţia numără Muzeul Tehnicii Popu­lare Dumbrava Sibiului al Complexului Naţional Muzeal “ASTRA”. Alături de evenimentele ce vor fi cu­prinse în agendă pe tot parcursul anului, până pe 25 octombrie, Asociaţia Filatelică din judeţul Sibiu, în colaborare cu Primăria Municipiului Sibiu şi Complexul Naţional Muzeal “ASTRA”, organizează o expo­ziţie dedicată acestui eveni­ment. Deschisă la Casa Artelor încă din 23 septembrie, ea s-a mutat şi la Primăria Muni­cipiului Sibiu, în Sala Expo, începând de ieri. Expoziţia de la Casa Artelor cuprinde opt exponate de filatelie, cartofilie şi maximafilie, ce aparţin unor colecţionari din Galaţi, Piatra Neamţ, Bistriţa, Sibiu şi Me­diaş. Astfel, sunt montate 36 de feţe de panou, pe care sunt prezentate viaţa ţăranului şi a satului românesc. Expoziţia de la Primărie va ilustra pe 39 de feţe de panou exponate ale pasionaţilor din Craiova şi Sibiu, cu această ocazie realizându-se şi un plic cu o ştampilă specială, precum şi o insignă.

Expoziţia va fi vernisată vineri, 4 octombrie, ora 11, în sala de expoziţii de la Casa Artelor din Piaţa Mică nr. 21. Proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu..

Sursa: tribuna.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here