Facebook a introdus noi reguli privind afişarea conţinutului în fluxul de ştiri al utilizatorilor

0
235

facebook-new-news-feed-mobile-and-tabletReţeaua de socializare Facebook a anunţat marţi introducerea a noi reguli privind afişarea conţinutului în fluxul de ştiri (newsfeed) al utilizatorilor, se arată într-un anunț publicat pe pagina de media a site-ului de socializare.

Schimbăriile au apărut ca urmare a unui sondaj realizat de Facebook din care reiese că  utilizatorilor reţelei de socializare ratează postări importante din partea prietenilor şi ale altor surse pe care le urmăresc.

Potrivit Mediafax, Facebook a modificat regula referitoare la restricţiile de afişare a postărilor multiple consecutive din partea aceleiaşi surse, în cazul utilizatorilor care au puţini prieteni sau prieteni care publică foarte puţin conţinut pe site-ul de socializare.

Astfel, algoritmul de afişare a conţinutului a fost modificat pentru a permite o poziţie superioară în newsfeed a postărilor directe din partea prietenilor şi a celor cu care utilizatorii interacţionează cel mai des pe platforma online.

Cu toate acestea,  persoanele care citesc ştiri sau interacionează des pe platformă cu conţinutul unor pagini pe care le urmăresc nu vor avea de suferit, articolele urmând să fie în continuare livrate în newsfeed, pe baza preferinţelor fiecăruia, dar prioritare vor fi actualizările din partea prietenilor.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here