Festival de paraşutism – Bucharest Skydiving Boogie

0
78

Cea de-a cincea ediţie a festivalului de paraşutism Bucharest Skydiving Boogie va avea loc la aerodromul din Clinceni, de joi până duminică, iubitorii de adrenalină putând participa la cea mai mare petrecere în cădere liberă de la o înălţime de 4.200 de metri, informează organizatorii.

primul-festivalTimp de patru zile, de joi până duminică, participanţii pot sări pentru prima dată în tandem alături de un instructor profesionist, de la 4.200 de metri, şi se pot distra la cea mai mare petrecere în aer liber, cu skydiving, muzică, adrenalină şi un meniu special pregătit de chef Petrişor.

Vineri, cei care nu au sărit niciodată cu paraşuta pot să îşi depăsească limitele într-un mod inedit. Astfel, cei care aleg să sară vineri pot face parte din recordul naţional cu cei mai mulţi români care experimentează pentru prima dată un salt cu paraşuta în tandem în aceeaşi zi.

În cele patru zile ale festivalului, salturile cu paraşuta pentru amatori, realizate în tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la 4.200 de metri, din două avioane performante, proiectate special pentru salturile cu paraşuta – 2 X Pilatus Porter D-FIPS, F BKQU.

De asemenea, spectatorii vor putea asista la salturile şi demonstraţiile spectaculoase ale profesioniştilor, care îşi perfecţionează tehnica alături de instructori calificaţi la nivel internaţional.

Sâmbătă şi duminică, echipa de instructori TNT Brothers – organizatorul evenimentului – realizează o serie de demonstraţii în aer, printre care şi încercarea de a stabili un nou record: o prindere în cădere liberă realizată de 24 paraşutişti. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT şi două Pilatus Porter.

Totodată, în fiecare seară, începând cu ora 19.00, în hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din fiecare zi şi sunt premiate cele mai impresionante fotografii. Petrecerea va dura până în zori cu DJ.

Bucharest Skydiving Boogie reuneşte anual cei mai experimentaţi paraşutişti români şi străini, care au ocazia de a se pregăti şi a evolua împreună, dar şi de a se distra. De asemenea, festivalul îşi propune să atragă cât mai mulţi amatori, care au astfel ocazia de a pătrunde în comunitatea paraşutiştilor profesionişti şi de a asista la demonstraţiile lor şi nu numai, de a încerca pentru prima dată senzaţia unui salt cu paraşuta.

Evenimentul are loc la aerodromul din Clinceni, pe dropzone-ul TNT Brothers.

Sursa: Mediafax

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here