Festival de teatru dedicat aniversării a 40 de ani de activitate a actorului Horațiu Mălăele

0
84

Un festival de teatru dedicat aniversării a 40 de ani de activitate a actorului Horațiu Mălăele se va desfășura de vineri până pe 21 septembrie la Teatrul de pe Lipscani.

horatiuAceastă manifestare culturală se transformă într-un maraton teatral inedit şi unic, ce va conţine 10 zile cu 12 evenimente ce îl vor avea ca protagonist – fie ca actor, fie ca regizor – pe marele artist român. Toate spectacolele invitate în festival vor avea loc la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani.

Reprezentațiile spectacolelor de teatru “Podu”, “Măscăriciul”, “Cafeneaua”, “Scrisoarea”, “Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele” vor avea loc vineri, sâmbătă, duminică, respectiv lunea și marțea viitoare.

În cadrul festivalului vor mai avea loc reprezentații ale spectacolelor “Lecția”, “Nunta mută”, “Dineu cu proști”, “Revizorul”, “Femeia care și-a pierdut jartierele”, “Funeralii fericite” și “În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”.

Festivalul “Fest pe Lipscani” se află la prima ediție şi marchează începutul acestei stagiuni. În plus, dorinţa organizatorilor este de a dedica fiecare ediţie câte unui mare artist din domeniul teatral – actor, regizor sau dramaturg.

Referințe: Agerpres

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here