Festivalul “Bucureștii lui Caragiale” începe sâmbătă cu două parade

0
76

teatruFestivalul “Bucureștii lui Caragiale” începe sâmbătă cu defilarea Paradei Circului de Stat Globus și a Teatrului Masca. Cea de a III-a ediție a festivalului este dedicată aniversării a 555 de ani de atestare documentară a Capitalei. Desfășurat până pe 14 septembrie, evenimentul este organizat de Primăria Capitalei prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, potrivit unui comunicat de presă.

Parada Circului de Stat Globus va porni din piața Națiunile Unite către Centrul Istoric, iar Parada Teatrului Masca va avea ca punct de plecare strada Franceză. Punctul de întâlnire al celor două parade este intersecția străzilor Stavropoleos și Poștei.

La fel ca anul trecut, festivalul va aduce în fiecare zi pe scena din centrul istoric și la restaurantul La Conu’ Iancu de la Hala Traian spectacole de teatru de comedie, clasic și modern, teatru de revistă, spectacole de circ, music-hall, stand-up comedy și varietăți muzicale.

Spectacolele de teatru în aer liber pregătite în cadrul evenimentului însumează 32 de titluri și 139 de reprezentații, scenografii ce au încântat publicul de-a lungul timpului, dar și actori renumiți și îndrăgiți precum Maia Morgenstern, Mihai Mălaimare, Radu Gheorghe, Anca Sigartău, Marius Florea Vizante și mulți alții, toate acestea alături de acrobați, dresori, echilibriști și iluzioniști.

Ana Grama

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here