Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver” 2015

0
131

guliver_mediumÎn perioada 18 – 23 mai 2015, la Galaţi, va avea loc Festivalul Internaţional de Animaţie “Gulliver”, un festival cu tradiţie, ajuns, în această primăvară, la cea de-a XXIII-a ediţie. Realizat de Teatrul Dramatic “Fani Tardini” – secţia Păpuşi “Gulliver”,  festivalul propune un număr de 21 de spectacole pentru copii şi pentru adulţi, dar şi ateliere de creaţie şi spectacole cu păpuşi, susţinute în spaţii neconvenţionale.

Noutatea din acest an o constituie activităţile din Grădina Publică, gândite pentru a oferi ocazia unui număr cât mai mare de gălăţeni să se bucure de festival. Astfel, de marţi până vineri, începând cu orele 18.00, iar sâmbătă, de la ora 11.00, copiii sunt aşteptaţi la workshop-uri şi spectacole cu marionete, în Grădina Publică.

În plus, cei interesaţi să vadă îndeaproape un număr impresionant de marionete din patrimoniul de aur al Teatrului Ţăndărică din Bucureşti pot vizita expoziţia de scenografie “Tinereţea fără bătrâneţe a marionetei”, din foaierul Teatrului Dramatic, pe toată durata festivalului.

Biletele pentru spectacolele de seară se pot cumpăra de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă, (14, 15 şi 16 mai) între orele 10.00 – 13.00 şi 17.00 – 19.00.

Preţul biletelor: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, cu excepţia următoarelor spectacole:
– „Adunarea păsărilor” – 15 lei
– „Necuvinte” – 20 lei
– „Absolut!” – 30 lei

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here