“Seara de film” la ICR cu filme de la Anim’est

0
353

Anim'est  Filme ce au rulat în competiția festivalului de film de animație Anim’est 2014 vor fi prezentate, pe 12 februarie, la sediul Institutului Cultural Român din Capitală, în cadrul evenimentului “Seara de film”, informează un comunicat al institutului.

Accesul la proiecția din 12 februarie, de la sediul Institutului Cultural Român (Aleea Alexandru nr. 38, București), este gratuit, în limita locurilor disponibile. Evenimentul începe la ora 19.00.

Proiecția celor mai recente producții autohtone, totalizând 66 de minute, va fi urmată de o discuție cu publicul la care vor participa invitații speciali Vlad Ilicevici, director executiv Anim’est, și Paul Mureșan, regizor. Partener tradițional al Anim’est, Institutul Cultural Român a oferit și anul trecut Premiul pentru cel mai bun film românesc de animație. Acesta i-a revenit regizorului Paul Mureșan pentru pelicula “Pui de Somn”. În total, la eveniment vor putea fi văzute 18 scurtmetraje românești.

Festivalul Internațional Anim’est este cel mai mare festival de film de animație din țară. Este de asemenea si unul dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here