“Ba se poate!”.Filmul care arată că SE POATE

0
102

Lansarea oficială a filmului a avut loc miercuri, 12 februarie, la Cinema Elvira Popescu. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei şi ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai ONG-urilor active în domeniul educaţiei, dar şi ai mediului de business. La finalul vizionării, echipa de antrenori voluntari, coordonată de Oana Stoianovici și Ana-Maria Alexandru, a fost aplaudată la scenă deschisă de cei peste 200 de participanți.

SIMONA~1Proiectul Zburd-Educație prin coaching a beneficiat de susținerea Raiffeisen Comunități, a Programului european Tineret în Acțiune și a IBIS Hotels. Parteneri ai evenimentului au fost: Institutul Francez, Prisum, DSV, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești și IMAGE PR.

Elevii, profesorii şi părinții sunt aşteptati la cinematograful Elvira Popescu, unde în perioada februarie-martie vor exista proiecţii ale filmului Ba se poate!. Pentru program şi detalii cu privire la înscrierea pentru vizionări, accesaţi www.zburd.ro sau contactați Asociația ROI la [email protected] Asociația ROI poate organiza vizionări speciale, urmate de dezbateri, în cadrul școlilor, la cererea acestora.

Inițiativa Zburd – Educaţie prin coaching a fost implementată de Asociația ROI (www.aroi.ro), în parteneriat cu Asociația Română pentru Coaching, Leadership in International Management și Facultatea de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, cu susținerea Ministerului Educației Naționale. Din 2014, proiectul Zburd-Educație prin coaching va fi aplicat în cadrul programului Adoptă un liceu (www.adoptaunliceu.ro), inițiat împreună cu alte organizații neguvernamentale cu expertiză în educație.

Sursa: romaniapozitiva.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here