Filmul “Pretty Woman”, la 25 de ani de când a fost turnat. Ce au dezvăluit actorii| VIDEO

0
219

Pretty_Woman_25th_anniversary_cast_reunion_reveals_original_darker_endingLa 25 de ani de la punerea în scenă a filmului “Pretty Woman”, NBC a adunat în platou interpreţii principali, iar poveştile au fost savuroase.

Julia Roberts, Richard Gere, Laura San Giacomo, Hector Elizondo şi regizorul Garry Marshall au dezvăluit că iniţial filmul era numit “3000”, iar scenariul a fost diferit de cel cunoscut de milioane de spectatori, relatează Agerpres, citând Le Figaro.

“La sfârşitul scenariului original, personajul lui Richard trebuia să mă alunge din maşină aruncându-mi în faţă banii şi plecând înainte de genericul de final”, a povestit Julia Roberts.

Atunci când s-a implicat în proiect cineastul Garry Marshall, drepturile filmului au fost cumpărate de studiourile Disney, iar scenariul a fost complet revizuit pentru a înlătura nota.

Chiar dacă Julia Roberts fusese aleasă pentru rolul principal înainte de transferul drepturilor, Richard Gere a refuzat de câteva ori să facă parte din distribuţie, până când ea l-a convins să dea o şansă acestui rol. Actorul s-a lăsat înduplecat să accepte provocarea chiar de la prima întâlnire.

“Ne-am apreciat încă de la început. Era cu mine când m-a sunat la telefon Garry (Marshall) să mă întrebe cum se desfăşoară întâlnirea. Julia a luat o foaie, a scris ceva şi mi-a dat-o. Scrisese ‘te rog, spune da’. A fost foarte drăguţ. Atunci am spus ‘da'”, a povestit  Richard Gere

“Pretty Woman” a fost lansat în 1990 şi a avut încasări de 463 de milioane de dolari în toată lumea, iar pentru rolul său Julia Roberts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here