Florin Chilian, recompensat cu Discul de Platină pentru albumul “Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”

0
106

florin-chilian-2Florin Chilian va primi Discul de Aur şi Discul de Platină pentru vânzările înregistrate la albumul “Autistul – Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi”, informează un comunicat de presă.

“Aceasta reuşită este o reală performanţă în condiţiile în care piaţa românească de muzică este practic la pământ, unul dintre motive, pe lângă criza financiară ce a lovit toate domeniile, fiind şi acela că se promovează în exces muzică mult prea comercială. Aşa numită muzică de larg consum cu o viaţă de maxim două luni. Mulţumesc încă o dată pentru bucuria aceasta, însă acum mi-aţi creat o problemă locativă… de spaţiu în casă. Acum am nevoie de pereţi mai mari pentru toate aceste distincţii ce mă onorează şi va trebui să mă mut foarte curând într-o casă mai mare. (…) Promit să vă surprind cu noi materiale discografice în spiritul celor cu care v-am obişnuit”, a declarat Florin Chilian.

Artistul promite, pentru viitorul apropiat, două noi proiecte muzicale între care unul absolut surprinzător, o tratare în registru muzicii preclasice alături de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar şi un proiect menit să ne redea zâmbetul în aceste vremuri dificile.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here