Concursul anual de fotografii al Naţional Geographic Traveler şi-a desemnat câştigătorii

0
90

fotografieCea de a 25-a ediţie a concursului de fotografie organizat anual de revista Naţional Geographic Traveler şi-a desemnat câştigătorii.

Selecţia a fost dificilă, peste 15.000 de turişti de pe tot globul, fotografi profesionişti sau doar amatori, încercându-şi şansele.

Instantaneele au fost luate în locaţii din diverse colţuri ale lumii, din Brazilia şi până în Kenya. Fotografiile câştigătoare stârnesc o gamă largă de emoţii, de la linişte, la curiozitate sau uimire.

Din păcate, una dintre cele mai spectaculoase fotografii, în care personajul principal este o bufniţă cuibărită într-o scoarţă de copac (foto), s-a clasat doar pe locul 8.

Locul întâi este ocupat de o fotografie ce surprinde bucuria unor copii care intră în Rio Negro, în timpul competiţiei de înot şi alergare Aquathlon, care are loc în Brazilia.

Pe locul doi s-a clasat o fotografie intitulată “Furtună la False Kiva”: Ruinele aflate în Parcul Naţional din statul american Utah.
Topul este completat de fotografia intitulată “Zâmbeşte! (Say cheese) ” şi realizată într-un parc natural din Kenya.

sursa ziare.com

Următoarele locuri au fost ocupate de o fotografie ce surprinde femeile din secta congoleză Tatahonda. Urmatoarea înfăţişează un cireş înflorit în Japonia.

sursa ziare.com

 

sursa ziare.com

 

Sursa ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here