FRUMUSEȚILE PĂMÂNTULUI. Cano Cristales, râul care curge spre Paradis | GALERIE FOTO

0
719

Datorită frumuseții sale Cano Cristales, din Columbia, este numit “Râul în Cinci Culori”, “Râul Curcubeu” sau “Râul care curge spre Paradis”.

Se află într-o zona nepopulată de lângă oraşul Macarena și în cea mai mare parte a anului nu are nimic care să îl deosebească de alte râuri din zonă. În luna noiembrie însă totul se schimbă, iar ceea ce era comun devine unic în lume. Apele sunt multicolore, iar peisajul pare desprins din Rai.

Coloritul mirific este dat de rocile acoperite de muşchi şi alge. În sezonul ploios acestea nu sunt vizibile deoarece lumina nu poate ajunge la ele, apa fiind prea mare şi curgând prea repede.

În schimb sezonul secetos face ca apa să nu fie suficientă ca să le mai menţină în viaţă pentru multă vreme. Dar în scurta perioada dintre cele sezoane are loc această explozie de culoare, iar apele ajuns să reflecte de la verele crud și albastru, la roşu în nenumărate nuanţe.

river2 river_on_five_colors rio02 por-asusta2 maxresdefault canos cano-cristales-19 cano-cristales-17 cano-cristales-15 cano-cristales-13 cano-cristales-9 cano-cristales-8 cano-cristales-7 cano-cristales-6 cano-cristales-5 cano-cristales-4 cano-cristales-3 cano-cristales-2 CANO 0001447b_medium

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here