FRUMUSEŢILE PĂMÂNTULUI. Triburile pe cale de dispariţie în imagini tulburătoare | GALERIE FOTO

0
299

trib3Fotograful britanic Jimmy Nelson a realizat un proiect care suprinde în imagini viața oamenilor din triburi. El a documentat peste 35 de astfel de comunități de pe toate cele cinci continente, scrie Daily Mail, care prezintă mai multe din imagini tulburătoare realizate de delebrul fotograf.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike url=”http://bit.ly/17mpJri” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] Modul de viață al oamenilor din triburi pare rupt din altă lume. Fie că sunt din Etipia, Mongolia, Argentina sau Papua Noua Guinee, aceste comunități au în comun izolarea și respectul pentru tradiții în ciuda avansului tehnologic din jurul lor.

Fiecare comunitate are reguli bine stabilite care odată încălcate duc la exluderea membrului din trib, iar străinii sunt greu tolerați în sânul acestor microsoicietăți. De aceea, misiunea fotografului Jimmy Nelson a fost una îndrăzneață și pe alocuri periculoasă.

Unele dintre aceste triburi au un teritoriu bine delimitat, în vreme ce alții sunt nomazi, însă oricunde merg îi păstrează identitatea pornind de la gastronomie, la vestimentație și ritualurile tribale din care nu lipsesc fețele vopsite și fierturile vegetale.

trib28trib26trib32trib31trib30trib29trib25trib24trib23trib22trib21trib20trib19trib18trib17trib15trib14trib13trib12trib11trib9trib8trib7trib5trib4trib3trib2trib1

Ana Grama

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here