Geniul român de 11 ani, cu un IQ mai mare decât Albert Einstein

0
218

Mihail Iulian BărăscuMihail Iulian Bărăscu este un băieţel român de 11 ani, care locuieşte împeună cu părinţii săi în Marea Britanie. Cu un IQ de 162, mai mare decât Stephen Hawking sau Albert Einstein, micul geniu este cea mai inteligentă persoană din Dover, relatează publicaţia Dover Express.

Deşi s-a mutat cu familia în Regatul Unit abia în 2009, Mihail Iulian Bărăscu vorbeşte perfect engleza şi este în topul celor celor mai inteligenţi 1% dintre oamenii din Marea Britanie.

În contrazice pe Stephen Hawking

Copilul a mărturisit că cel mai mult îi place să stea la calculator, iar de curând a început să scrie un roman: “Nu spun că nu îmi place realitatea – dar poate fi plictisitoare câteodată”.

În mai puţin de două ore cât au stat de vorbă jurnaliştii cu părinţii săi, băiatul le-a explicat jurnaliştilor cum a apărut Universul (contestând teoria lui Stephen Hawking) şi de ce puiul a apărut înaintea oului.

Imaginaţie şi inteligenţă

“Are atât de multă imaginaţie. Uneori este prea mult. Noi îi spunem să o lase mai încet”, a spus Gabriela, mama băieţelului, de profesie medic stomatolog.

“În definitiv este un copil foarte bun şi nu vrem să-l forţăm mai mult”, a explicat tatăl, care a mărurisit că nu de puţine ori are discuţii contradictorii cu fiul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here