Grădina japoneză Kawachi Fuji, locul unde te plimbi înconjurat de flori

0
882

Kawachi Fuji Garden, din oraşul Kitakyushu, Japonia, găzduieşte 150 de plante Wisteria, împărţite în 20 de specii diferite. Atracţia principală a grădinii este un tunel din Wisteria, prin care vizitatorii pot să treacă.

WisteriaTunnel_viaJeannieJeanieGrădina se află la circa şase ore distanţă de Tokyo şi momentul indicat al anului pentru o vizită îl reprezintă lunile aprilie şi mai. Taxa de intrare variază în funcţie de perioadă, între 1 şi 3 dolari.

Grădina+japoneză+Kawachi+Fuji_285482Wisteria este o plantă din familia leguminoaselor, Fabaceae, care include zece specii de viţe căţărătoare originare din estul Statelor Unite, China, Korea şi Japonia. Plantele se pot întinde pe o lăţime de 10 metri şi o înălţime de 20 de metri. Cea mai mare Wisteria cunoscută se găseşte în Sierra Madre, California şi ocupă peste 0,4 hectare, cântăreşte 250 de tone şi a fost plantată în anul 1894.

j2Sursa: romanialibera.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here