Granturi de cercetare pentru profesorii din Republica Moldova

0
92

cercetare_stEști un cercetător sau profesor universitar din Republica Moldova și dorești să desfășori activități de cercetare sau de studiu în Statele Unite ale Americii? Ambasada SUA în Republica Moldova are plăcerea să anunțe concursul anual pentru Programul Fulbright Scholar, Programul Fulbright Faculty Development și Programul Hubert H. Humphrey Fellowship.

Aceste programe, care sunt pentru anul academic 2015-2016, oferă granturi de cercetare sau studiu cercetătorilor moldoveni, profesorilor universitari sau experților care îndeplinesc cerințele de eligibilitate. Există condiții specifice pentru fiecare program, de exemplu, cetățenia Republicii Moldova și domiciliu permanent în țară (rezidenți permanenți ai regiunii transnistrene pot fi considerați, indiferent de cetățenie), abilitatea de a scrie și vorbi în limba engleză și experiență în domeniul profesional.

Programele oferă oportunități egale tuturor solicitanților și nu fac discriminări pe baza de rasă, culoare, sex, religie, origine națională sau etnică, limba maternă, ​​handicap sau invaliditate.

Cererile on-line trebuie depuse până la 2 iunie 2014 . Mai multe informații despre aceste programe și formulare electronice sunt disponibile la http://moldova.usembassy.gov  sau sunând la 022-408352 și 022-408995.

Sursa: agenda.md

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here