Studenţii de la Stomatologie vor să intre în Cartea Recordurilor la spălat simultan pe dinţi

0
166

Guinness Book Studenţii Facultăţii de Stomatologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, în parteneriat cu Universitatea Cultural Ştiinţifică, şi-au anunţat intenţia de a intra în Guinness Book prin doborârea, în cadrul proiectului “Prietenii dinţişorilor”, a recordului mondial la spălat simultan pe dinţi. În prezent acest record este deţinut de Zimbabwe.

Acţiunea va avea loc în luna mai a acestui an, în Parcul Municipal Târgu Mureş. Scopul acestui proiect este conştientizarea copiilor asupra importanţei spălatului pe dinţi.

Evenimentul va însemna şi manifestări culturale, manifestări ştiinţifice şi alte tipuri de activităţi legate de sănătatea umană, informează organizatorii.

Procedurile Guinness pentru doborârea recordului au fost deja iniţiate. Dacă vor reuşi să strângă 500 de persoane care să se spele simultan pe dinţi, acesta ar urma să fie omologat în luna septembrie.

Recordul Guinness al celor care s-au spălat pe dinţi simultan aparţine dr. Nyarai Flora Chigwedere care, în 10 ianuarie 2014, a reuşit să adune 497 de persoane, în Zimbabwe.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here