Iarba de grâu prietena sănătății tale

0
87

descărcareMulţi au auzit de sucul de iarbă de grâu. Sunt unii care l-au încercat dar și alţii care au rămas doar curioşi. Nu este cea mai gustoasă băutură pe care o poţi consuma, însă poți să treci acest lucru cu vederea în momentul în care înţelegi ce proprietăţi extraordinare poate avea acesta asupra organismului.

Mai jos găsiți unele dintre calităţile superioare ale sucului din iarbă de grâu potrivit Institutului Hippocrates din Florida, Statele Unite:

 • Este calmant şi vindecător pentru tăieturi, zgârieturi, iritaţii, contact cu iederă otrăvitoare, muşcături de insecte, dermatomicoza(piciorul atletului), ulceraţii deschise, bătături, abcese, furuncule, tumori şi aşa mai departe. Utilizează-l că o cataplasmă şi înlocuieşte-o la fiecare doua-patru ore.
 • Conţine enzime benefice. Fie că ai o tăietură la deget pe care vrei să o vindeci, sau doreşti să pierzi 3 kilograme… enzimele trebuie de fapt să facă munca. Viaţa şi abilităţile enzimelor care se găsesc în mod natural în corpurile noastre pot fi extinse, dacă le ajutăm din exterior, prin adăugarea de enzime exogene, precum cele găsite în sucul din iarbă de grâu. Nu îl gătiţi. Putem obine beneficiile multiplelor enzime găsite în grâu prin consumul nepreparat al acestei plante. Gătitul distruge 100% din ezimele aflate în hrană.
 • Reface alcalinitatea sângelui. Abundenţa de minerale alcaline din suc ajuta la reducerea surplusului de aciditate din sânge. Poate fi utilizată pentru a calma o serie de dureri interne, de asemenea, a fost folosită cu succes la tratarea ulcerelor peptice, colitelor ulceroase, constipaţiei, diareei şi a altor probleme ale tractului gastrointestinal.
 • Este un puternic detoxifiant şi protector al ficatului şi sângelui. Enzimele şi aminoacizii găsiţi în iarbă de grâu pot să ne protejeze de carcinogeni, cum nu o poate face nici un alt aliment sau medicament. Ne întăreşte celulele, detoxifiaza ficatul şi fluxul sanguin, şi neutralizează chimic poluanţii din mediu.
 • Stimulează glanda tiroidă, corectând obezitatea, indigestia şi o grămadă de alte motive de a te plânge de sănătate.
 • Sporeşte numărul celulelor roşii(hematii) şi micşorează presiunea sângelui. Curăţă sângele, organele şi tractul gastrointestinal de resturi. Iarba de grâu mai stimulează şi metabolismul şi sistemele enzimatice ale corpului prin îmbogăţirea sângelui şi ajuta la reducerea presiunii sanguine prin dilatarea traseelor sanguine prin corp.
 • Lupta cu tumorile şi neutralizează toxinele. Studii recente arată că sucul din iarbă de grâu are o abilitate deosebită de a lupta împotriva tumorilor, fără toxicitatea obişnuită a medicamentelor. aceasta abilitate inhiba agenţii distructivi ai celulelor. Multiplii componenţi activi găsiţi în sucul de iarbă curata sângele şi neutralizează şi digeră toxinele din celulele noastre.
 • Are o remarcabilă similaritate cu propriul nostru sânge. Cel de-al doilea aspect nutritiv al clorofilei este remarcabilă ei similaritate cu hemoglobină, compusul ce transportă oxigenul în sânge. Dr. Yoshihide Hagiwara, preşedinte al Institutului de Sănătate Hagiwara/Hagiwara Institute of Health din Japonia, este principalul susţinător al utilizării ierbii că aliment şi medicament. El motivează că întrucât clorofila este solubilă în particulele de grăsime, iar particulele de grăsime sunt absorbite direct în fluxul sanguin prin sistemul limfatic, atunci şi clorofila poate fi absorbită în acest fel. Cu alte cuvinte, atunci când „sângele” plantelor este absorbit în oameni, este transformat în sânge uman, care transporta nutrienţii către fiecare celulă a corpului.
 • Îndulceşte respiraţia şi întăreşte gingiile, făcându-le ferme. Trebuie doar să faci gargară cu sucul.
 • Aplicat extern pe piele, poate scăpa aproape imediat de mâncărimi.
 • Alina pielea arsă de soare şi actioneza că dezinfectant. Frecata pe scalp înainte de şamponare va ajuta la refacerea părului afectat şi va alina afecţiunile unui scalp cu mâncărimi şi escuamari.
 • Merge şi că ajutor pentru un somn mai bun. Doar aşează o tavă cu iarbă de grâu vie lângă capul patului. Va spori oxigenul din aer şi va genera ioni negativi sănătoşi pentru a te ajuta să dormi mai profund.
 • Îţi poate dubla numărul de celule roşii din sânge doar prin baia în suc. Renumitul nutriţionist dr. Bernard Jensen a descoperit că nici un alt fel de constructor sanguin nu este superior sucurilor verzi şi ierbii de grâu. În cartea lui „Sănătate magică prin clorofila/Health Magic Through Chlorophyll”, el menţionează câteva cazuri în care a putut să dubleze numărul celulelor roşii sanguine în doar câteva zile doar prin afundarea pacienţilor într-o baie de apa-clorofila. Crearea sângelui intervine chiar şi mai rapid dacă pacienţii beau sucuri verzi şi din iarbă de grâu în mod regulat.
 • Oferă beneficiile unei transfuzii de oxigen lichid, întrucât sucul conţine oxigen lichid. Oxigenul este vital pentru multe procese din corp: stimulează digestia, favorizează o gândire mai clară(creierul utilizează 25% din aportul de oxigen al corpului), şi protejează sângele împotriva bacteriilor anaerobe. Celulele canceroase nu pot exista în prezenţa oxigenului.
 • Intoarece părul cărunt din nou la culoarea lui naturală şi măreşte cu mult nivelul de energie atunci când este consumat zilnic. Iarba de grâu îţi va curăţa sângele şi va ajuta la reîntinerirea celulelor bătrâne, încetinind cu mult procesul de îmbătrânire, făcându-te să te simţi mai viu imediat după consumare. Vă ajuta la reconsolidarea pielii lăsate şi atarnande.
 • Micşorează efectele radiaţiei. O enzimă găsită în grâu, SOD, micşorează efectele radiaţiei şi acţionează ca un compus anti-inflamator care ar putea preveni deteriorarea celulară ce urmează atacurilor de inimă şi expunerii la iritanţi.

Sursa: viataveredeviu.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here