“Iepuraşul care voia să adoarmă”, o carte care îi linişteşte ca prin farmec pe cei mici

0
454

iepurasul_care_voia_sa_adoarma_cprt_lt“Iepuraşul care voia să adoarmă”, de Carl-Johan Forssen Ehrlin, este recomandată de psihologi şi de terapeuţi pentru un somn liniştit şi este considerată cartea-fenomen a momentului. La noi a fost publicată la editura Litera Mică.

“Magic” este termenul folosit de părinţi pentru a caracteriza cartea psihologului şi lingvistului suedez Carl-Johan Forssen Ehrlin. Aceasta propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, care introduce pe nesimţite în subconştientul copilului sugestia somnului.

Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite celor mici să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul.

“Iepuraşul care voia să adoarmă”, recomandată călduros de psihologi şi de psihoterapeuţi, este o carte revoluţionară, prima de acest gen, care îi va adormi pe cei mici de la primele pagini. Metoda este testată şi confirmată de mii de părinţi din lumea întreagă, informează editura.

iepurasul_care_vrea_sa_doarma_int_lt_32-18

“Această carte este echivalentul verbal al legănatului, în braţe sau în pătuţ. Prin acest text eu îl ajut pe copil să se relaxeze, să devină parte a poveştii şi să adoarmă mai repede”, a spus Carl-Johan Forssen Ehrlin.

“Folosiţi povestea «Iepuraşului care voia să adoarmă» atunci când se întâmplă ceva care-l agită pe copil sau când, dintr-un motiv sau altul, are o perioadă în care adoarme greu”, a recomandat psihologul Mikael Odhage.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here