Ignore No More, aplicația care blochează telefonul copiilor care nu răspund la apelurile părinților

0
107

article_img2O femeie din SUA, exasperată de faptul că propriii săi copii nu îi răspundeau la telefon, a avut ideea dezvoltării unei aplicații prin care să blocheze aparatul celor mici până nu își sună progenitorii, relatează luni 7sur7.be.

Aplicația dezvoltată de Sharon Standifird este disponibilă pe Android și se numește sugestiv ‘Ignore No More’. Cât timp este blocat în acest fel, telefonul poate apela doar serviciul de urgență și numerele alese în prealabil de părinți. Aparatul se deblochează doar după ce sunt apelați părinții.

‘Am început să fac cercetări și m-am informat ca să știu cum să dezvolt o aplicație’, a declarat Sharon Standifird la CBS News. După luni de lucru alături de dezvoltatori, ea a reușit să realizeze ‘Ignore No More’. ‘Eu sunt cea care are parola de deblocare. Când se blochează telefonul, nu se pot trimite SMS-uri, accesa jocuri sau apela prieteni. Se poate apela în schimb serviciul de urgență’, a mai spus ea.

Aplicația a provocat reacții diferite, unii apreciind ideea, iar alții fiind împotriva unui sistem de ‘lipsire de libertate’.

Sursa: agerpres.ro

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here