„În vremea aceea…”, cu corala Armonia

0
137

corala ArmoniaConstănţenii sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor astăzi, la ora 18.00, pentru a asista la un concert special. Concertl va fi susţinut de multipremiata corala Armonia, a Arhiepiscopiei Tomisului, sub bagheta dirijorală a arhidiaconului asist. univ. drd. Ion Iulian Dumitru.

Spectacolul intitulat „În vremea aceea…” are intrarea liberă. El este deja un eveniment tradiţional organizat în Postul Mare al Paştelui, la iniţiativa Înaltpreasfinţitului Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Acest proiect muzical a ajuns la cea de-a V-a ediţie, fiind organizat de către Arhiepiscopia Tomisului, în colaborare cu Universitatea „Ovidius” – Facultatea de Teologie – Artă sacră şi Casa de Cultură a Sindicatelor.

Fresca muzicală pentru solişti, cor şi orchestră, compusă de preotul Ion Popescu Runcu (orchestraţie Constantin Arvinte, regia Liviu Manolache), este o transpunere pe note a Patimilor lui Iisus, începând cu momentul aducerii în faţa lui Pilat, şi se finalizează cu Învierea Mântuitorului.

 Sursa: telegrafonline.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here