Inimă de hoţ: După ce au aflat pe cine au jefuit, au înapoiat tot şi au cerut iertare

0
201

Mai mulţi hoţi au dat dovadă de mărinimie după ce au jefuit o asociaţie de caritate din California. Ei au furat mai multe computere de la Centrul pentru Abuzuri Sexuale din San Barnardino, însă, după ce au aflat cine a fost victima, au făcut un gest neaşteptat.

La numai câteva ore după jaf, hoţii s-au întors la locul faptei, au lăsat acolo tot ce au furat, plus un bileţel în care îşi cereau iertare pentru ce au făcut, relatează THV 11.

A returnat scuterul furat, supărat că a fost numit “hoţ fără inimă”

Poliţiştii din San Bernardino au precizat că hoţii au intrat prin tavanul clădirii şi au scotocit prin cinci încăperi cu birouri. “Au smuls foarte multe fire de telefon, în speranţa că vor scăpa de sistemul de alarmă”, a spus Candy Stallings, directorul executiv al asociaţiei.

În numai câteva minute, hoţii au furat şase computere, un laptop şi o pungă cu alte echipamente IT de la organizaţia non-profit, care oferă ajutor pentru femei abuzate şi oameni ai străzii.

Hoţi cu inima: i-au lăsat bani unei bătrâne, în loc să o jefuiască

Două ore mai târziu, Stallings a primit un telefon de la poliţişti, fiind anunţată ca un lucru neobişnuit s-a întâmplat. Hoţii aduseseră totul înapoi. “Nu am mai văzut aşa ceva în cei 20 de ani de carieră. Tuturor ni s-a făcut pielea de găină”, a spus unul dintre agenţii de poliţie.

Odată cu bunurile furate, hoţii au lăsat şi un bileţel în care îşi cereau iertare. “Nu aveam idee ce faceţi aici, continuaţi să schimbaţi vieţile oamenilor. Fiţi binecuvântaţi!”, scrie pe bileţel. Stallings a spus că va înrăma hârtia în biroul ei.

Sursa Agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here