Internetul cucerește satul. Jumătate dintre cei de la țară stau pe net

0
70

176aaf30-0342-11e4-835d-a952c1eb3266_183138171Aproape jumătate dintre românii care locuiesc în zonele rurale, 47%, navighează pe internet, arată un studiu realizat de agenția de media Starcom MediaVest. Din aceștia, 80% stau pe Facebook, iar internauții din mediul rural sunt aproape de toate vârstele.

„Dezvoltarea personală şi cultură generală sunt arii de interes preponderente, precum şi familia, sănătatea, gospodăria. Nu sunt preocupaţi de distracţie, ci mai degrabă să se dezvolte. Majoritatea au venituri mici şi medii care vin în general din salarii şi alocaţii, aşa că doresc să-şi îmbunătăţească statutul personal prin dezvoltare”, spun realizatorii studiului.

Sondajul arată că cei din mediul rural folosesc computerul pentru a se juca, pentru a căuta informații, se uită la clipuri publicitare amuzante și sunt interesați și de anumite branduri. „Dacă informaţia le este utilă, o vor memora şi vor cumpără produsul. Chiar dacă majoritatea veniturilor sunt cheltuite pe utilităţi şi mâncare, oamenii sunt interesaţi de ceea ce au de spus brandurile”, mai arată cei care au făcut studiul.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here