INTERVIU. Cel mai cunoscut neurochirurg american: Am înţeles că cel care are cea mai mare legătură cu ce ţi se întâmplă eşti chiar tu

0
300

BenCarsonScrubsBen Carson, cel mai cunoscut neuroghirurg pediatru al Americii şi gânditor al lumii moderne, autor a patru bestsellere, a acceptat să-i acorde un interviu în exclusivitate lui Mihai Gâdea. Celebra publicaţie Wall Street Journal a scris că Ben Carson este următorul preşedinte al SUA.

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]

[fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ben Carson a vorbit despre originile sale modeste şi despre modul în care a devenit medic. “Eram foarte săraci, nu aveam bani pentru nimic. Eram un elev foarte slab. Mama mea se temea că voi ajunge ca ea, fără o educaţie. Şi i-a venit ideea: să închidă televizorul şi să ne oblige să citim cărţi”.

„Am înţeles că cel care are cea mai mare legătură cu ce ţi se întâmplă eşti chiar tu. (…) Pe măsură ce citeam acele cărţi, mi-am spus că pot fac tot ce vreau”.

Ben Carson, despre libertatea de exprimare:

“Unul dintre principiile de bază ale Americii a fost libertatea de exprimare, de gândire. Problema care a apărut acum în ţara noastră este corectitudinea polică, pentru că ţi se spune că nu ai voie să vorbeşti despre anumite subiecte. Motivul pentru care asta se întâmplă este că există o anumită mişcare care consideră că SUA nu este o ţară bună. Oamenilor li se impune codul tăcerii”.

Ben Carson, despre o eventuală candidatură la preşedinţia SUA

Întrebat dacă va deveni următorul preşedinte al SUA, Ben Carson a spus:

“Sper că nu, nu la asta aspir, mă intererează mai mult să ajut oamenii, să-i ajut pe americani să se trezească”.

carson medal of freedom

Ben Carson, despre România;

Deşi nu a vizitat până în prezent România, Ben Carson a precizat că are câteva cunoştinţe despre şi printre români.

„Am cunoscut câţiva români, am primit mailuri de la români. Am impresia că sunt mulţi oameni în România care apreciază libertatea, oameni cu inimă bună, oameni care au suferit foarte mult sub un regim lipsit de toleranţă”.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here