Intrare gratuită la teatru pentru cei care îşi conving prietenii să îi însoţească, la Târgu Mureş

0
397

Intrare gratuită la teatruCompania Liviu Rebreanu a Teatrului Naţional Târgu Mureş a anunţat, luni, demararea campaniei “Ţine-ţi prietenii aproape! Adu-i la teatru!”. In cadrul acestei campanii cel care îşi va convinge patru prieteni să meargă la teatru, va beneficia de intrare gratuită.

“Ideea campaniei constă în faptul că orice spectator care îşi aduce încă patru prieteni la un spectacol primeşte un bilet gratis. Cu alte cuvinte, fiecare spectator care vine la un spectacol al Companiei Liviu Rebreanu în luna februarie îşi ţine grupul de prieteni aproape câştigând, în plus, o intrare gratuită la teatru. Costul total al unui astfel de pachet promoţional este de 70 lei, în condiţiile în care 5 intrări cu bilet întreg ar costa 100 de lei”, se arată într-un comunicat de presă al Teatrului Naţional Târgu Mureş.

Achiziţionarea unui astfel de pachet promoţional este valabilă doar cu 24 de ore înainte de spectacolul ales spre vizionare. El este accesibilă doar la cele două casierii ale Teatrului Naţional Târgu Mureş.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here