PREMIERĂ: „Invitație la Castel”, la Opera Comică!

0
88

opera comicăLuna iunie a debutat la Opera Comică pentru copii cu premiera mult aşteptată a baletului „Alba ca Zăpada”. Spectacolul este inspirat de celebra poveste a Fraţilor Grimm. Veţi avea ocazia să îl vedeţi în zilele de luni şi marţi ale lunii. Vineri, 6 iunie (17.00) o altă supriză este pregătită spectatorilor: premiera „Invitație la Castel”.

Sub acest titlu atractiv teatrul bucureştean a reunit cele mai îndrăgite fragmente din opere şi balete aplaudate de micii melomani în decursul ultimelor stagiuni. „Bărbierul din Sevilla”, „Mirandolina”, „Domnul Conopidă”, „Don Pasquale”, „Figaro”, „Directorul de teatru” sunt doar câteva dintre spectacolele instituţiei care au fost reprezentate cu sala plină. Din ele veţi urmări cele mai antrenante şi mai aplaudate momente, informează un comunicat de presă.

Secvenţe de balet pe ritmuri de fado, fragmente din „Carmina Burana” sau din momentul coregrafic „Alb şi Negru” vor întregi o frumoasă seară la Opera Comică pentru copii . Vor fi trei reprezentaţii: vineri 6, 13, 20 iunie, de la ora 17.00.

Detalii despre Opera Comică pentru Copii și spectacole găsiți pe site-ul instituției.

Ana Grama

Vă invităm să citiți și alte articole de la rubrica Teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here